Aδυνάτισμα – Κυτταρίτιδα

Ραδιοσυχνότητες (RF) με το Cocoon Duotecnology Με τις ραδιοσυχνότητες το μηχάνημα χρησιμοποιεί ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων(RF). Η μονοπολική κεφαλή θερμαίνει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενώ η διπολική κεφαλή προκαλεί επιφανειακή θερμότητα. Έτσι,πραγματοποιείται θερμική λύση του υποδόριου λίπους με ταυτόχρονη σύσφιγξη του συνδετικού ιστού σε περιοχές με συσσώρευση λίπους και χαλάρωση του δέρματος. Αυτή η ελεγχόμενη εσωτερική αύξηση της θερμοκρασίας κινητοποιεί τον οργανισμό να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα τη βελτίωση της επιδερμίδας και τη λείανση και σμίλευση του δέρματος, ενώ παράλληλα προκαλεί αύξηση της κυκλοφορίας και συρρίκνωση των λιποκυττάρων και αποβολή της κυτταρίτιδας. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται ανά 1-2 εβδομάδες, διάστημα που εξαρτάται απο την έκταση του προβλήματος. Μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του χρόνου και σε κάθε τύπο δέρματος. Ανάλογα με την περίπτωση, προτείνεται ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών, οι οποίες συνήθως κυμαίνονται απο 6-12. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την πρώτη συνεδρία. Το Cocoon είναι ανώδυνο,  μια ανεκτή αίσθηση θερμότητας στην υπό θεραπεία περιοχή είναι φυσιολογική. Μετά τη συνεδρία υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν ήπιο οίδημα και ερυθρότητα, τα οποία υποχωρούν άμεσα.

Διάρκεια θεραπείας: 30′-60′

Σπηλαίωση (Cavitation) με το Cocoon Duotecnology Η σπηλαίωση αφορά το σχηματισμό φυσαλίδων αερίου μέσα στα λιποκύτταρα, χάρη στην ενέργεια ειδικού υπερήχου. Η διόγκωση και τελικά η “έκρηξη” της φυσαλίδας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση). Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το λιωμένο λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό. Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν μπορούν να αναγεννηθούν και έτσι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Με αυτή την μέθοδο μπορούμε δουλεύουμε το τοπικό πάχος όπως τα ψωμάκια και την κοιλιά επιτυγχάνοντας μεγάλη μείωση του όγκου τους.   Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται ανά 1-2 εβδομάδες, διάστημα που εξαρτάται απο την έκταση του προβλήματος. Μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του χρόνου και σε κάθε τύπο δέρματος. Ανάλογα με την περίπτωση, προτείνεται ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών, οι οποίες συνήθως κυμαίνονται απο 6-10. Τα αποτελέσματαείναι ορατά ήδη από την πρώτη συνεδρία.

 Διάρκεια θεραπείας: 20′-40′

 

 

Body Wrap®

Η μέθοδος βασίζεται στην Φυσικοθεραπεία (θεραπεία οιδημάτων με συμπίεση και διέγερση λέμφου) ενώ εφαρμόζεται αποτελεσματικά και απο την Αισθητική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Η όλη θεραπεία ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και προάγει την καύση του συσσωρευμένου λίπους. Έτσι μεταβολίζονται και στη συνέχεια αποβάλλονται όλες οι άχρηστες ουσίες και οι τοξίνες που βρίσκονται στα λιποκύτταρα, η αιτία που δημιουργείται η κυτταρίτιδα.

Με την πρώτη κιόλας θεραπεία, το αποθηκευμένο λίπος αναγκάζεται να διασπαστεί και να αποβληθεί, λόγω διέγερσης της λεμφικής παροχέτευσης.

 

Τιμή: 45 ευρώ Διάρκεια θεραπείας: 60′

 

Θαλασσοθεραπεία: Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας – τοπικού

Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος είναι προβλήματα που απασχολούν 9 στις 10 γυναίκες, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες, όπου αποκαλύπτεται μεγαλύτερο μέρος του σώματος.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι πλέον εφικτή και προσιτή σε όλους. Η θάλασσα υπήρξε ο “θεραπευτής” των ανθρώπων απο αρχαιοτάτων χρόνων. Θαλασσοθεραπεία σημαίνει την χρήση θαλασσινού νερού και προιόντων της θάλασσας για θεραπευτικούς σκοπόυς και την προαγωγή της υγείας. Μέσω της διαδικασίας της όσμωσης το δέρμα απορροφά μαγνήσιο, κάλλιο, ιώδιο, κοβάλτιο, σίδηρο και ασβέστιο στις σωστές αναλογίες ούτως ώστε να επιτευχθεί η ανάκτηση της ισσοροπίας και αναζωογόνηση του σώματος.

Με τις κατάλληλες θεραπείες μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα που ονειρευεστε, γρήγορα και οικονομικά. Επισκευθείτε τον χώρο μας και θα σας προτείνουμε την κατάλληλη και εξειδικευμένη θεραπεία σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Τιμή: 45 ευρώ Διάρκεια θεραπείας: 60′