Αντιγήρανση

Ραδιοσυχνότητες RF Coccon Medical

H θεραπεία προσώπου με Ραδιοσυχνότητες (RF) απο την Cocoon Medical αποτελεί την πιο εξελιγμένη μη επεμβατική θεραπεία για την σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που συσφίγγει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου. Οι ραδιοσυχνότητες φτάνουν κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα, καθυστερώντας έτσι την πρόωρη γήρανση και προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη  και ελαστικότητα. Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως και  ολοκληρώνεται σε διάστημα 6 μηνών.

Τιμή 100 ευρώ
Διάρκεια 15’-25′

 

Μεσοθεραπεία MTS 

Η μέθοδος Micro-needling δημιουργεί μικρές διόδους στην κεράτινη στιβάδα του δέρματος, έτσι ώστε ενεργά συστατικά τα οποία εφαρμόζονται στο δέρμα μετά την χρήση του MTS, όπως βιταμίνη Α, πεπτίδια και αντιοξειδωτικά, να φτάνουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους στο μέγιστο βαθμό. Επιπλέον, το micro-needle εισχωρεί στην επιδερμίδα και το χόριο, βοηθώντας έτσι τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Δίνει έτσι άριστα αποτελέσματα σε ρυτίδες και λεπτές γραμμές, σε σημεία με χαλάρωση, σε ουλές, ραγάδες, υπερμελάγχρωση και κυτταρίτιδα. Βελτιώνει θεαματικά την υφή και τον τόνο του δέρματος. Η εφαρμογή του είναι απόλυτα ασφαλής, χωρίς να προκαλούνται βλάβες στο δερματικό ιστό, και το δέρμα αναπλάθεται πολύ γρήγορα.

Τιμή: 110 ευρώ
Διάρκεια Θεραπείας: 60′

 

Φωτοαναπλαση

 Ενεργοποίηση όλων των λειτουργιών του δέρματος εσωτερικά. Το ερυθρό φάσμα του φωτός διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει τον μεταβολισμό, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και την παραγωγή ινοβλαστών. Απο την πρώτη κιόλας εφαρμογή εμφανίζεται ορατή διαφορά στην συνεκτικότητα των ιστών, την σύσφιξη και την μείωση των ρυτίδων.

Τιμή: 70 ευρώ
Διάρκεια Θεραπείας: 60′

 

Ozonage

 Η σειρά Ozonage είναι ένα πολύ-επίπεδο σύστημα που συνδυάζει τη βαθιά ανανέωση, τη διεξοδική απομάκρυνση των τοξινών από το δέρμα , την ενεργοποίηση των κυττάρων του δέρματος, ακόμα και την αναστολή κάποιων βιολογικών λειτουργιών. Ενεργό όζον, Α-υδροξυοξέα, κέτο-υδροξυοξέα, πολύ-υδροξυοξέα τελευταίας γενιάς, πεπτίδια ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των βιολογικών αντιδράσεων (όπως το MATRIX 3.000, το DERMAXIL, το Syn-Ake, το SYN-COLL και η Argirelline), εγγυώνται το άμεσο και μόνιμο αποτέλεσμα σε προβλήματα ακμής , Φώτο-γήρανσης, Ουλές, σημάδια, δυσχρωμίες και ρυτίδες.

Τιμή: 60 ευρώ
Διάρκεια Θεραπείας: 60′

 

Genesis 

 Η σειρά Genesis είναι ο ιδανικός συνδυασμός σύγχρονης τεχνολογίας και φύσης. Έχει ως στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων επιστημονικά θεραπειών, για την ολική αναγέννηση του δέρματος. Στοιχεία όπως η υδροξυπρολίνη και η προλίνη, προστατεύουν τον ιστό του δέρματος, ενυδατώνουν και αναζωογονούν. Σφαιρίδια καθαρού υαλουρονικού οξέος προσφέρουν άμεσο γέμισμα των ρυτίδων και οφέλη μακράς διάρκειας. Πολύ-πεπτίδια και πεπτίδια νέας γενιάς εμποδίζουν τη σύσπαση των μυών των ρυτίδων ενώ ταυτόχρονα παρέχουν ισχυρή λειαντική και αντιγηραντική δράση. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά στοιχεία που περιέχει η σειρά Genesis, για ένα άψογο, υγιές και λαμπερό πρόσωπο, ικανό να παραμείνει άθικτο στο πέρασμα του χρόνου.

Τιμή: 50 ευρώ
Διάρκεια Θεραπείας: 60′