Καθαρισμός προσώπου

Βαθύς καθαρισμός προσώπου ονομάζεται η διαδικασία που σκοπό έχει την απομάκρυνσή των ρύπων και του σμήγματος από το δέρμα.
Είναι η πιο απαραίτητη θεραπεία για ένα υγειές και νεανικό δέρμα. Είτε πρόκειται για ακμή είτε για σημάδια είτε απλά για λάμψη δέρματος ο καθαρισμός θα ανανεώσει τα κύτταρα του δέρματος σας .

Στο ινστιτούτο αισθητικής Pure, διαθέτουμε τις πιο εγγυημένες μεθόδους αντισηψίας και αποστείρωσης, προσφέροντάς σας ένα δέρμα καθαρό, υγειές και πλήρως ανανεωμένο προσφέροντας επιλογές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Επιλέξτε τον Pure καθαρισμό που σας ταιρίαζει ή συμβουλευτείτε μας για μια δωρεάν αξιολόγηση του δέρματός σας.

Καθαρισμός προσώπου Pure Classic 

Ο καθαρισμός Pure Classic περιλαμβάνει εξαγωγή σμήγματος καθώς και εξατομικευμένη θεραπεία, όπως βαθιά ενυδάτωση ή θεραπεία καταπολέμησης της ακμής, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του δέρματος. Επιλέξτε τον καθαρισμό Pure classic για όλους τους τύπους δέρματος.

Τιμή:50 ευρώ
Διάρκεια θεραπείας: 90′

 

Καθαρισμός προσώπου Pure Medi

Ο καθαρισμός προσώπου Pure Medi προσεγγίζει τον κλασικό καθαρισμό προσώπου σε Medical επίπεδο.
Πριν και μετά την εξαγωγή του σμήγματος χρησιμοποιούνται Medical Peels (όπως Mandelic, Lactic, Salicylic κ.α.) και προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας δραστικών ουσιών (όπως Vitamine C, A B, hyaluronic acid κ.α.) για την θεραπείας ακμής, αφυδάτωση και γήρανση του δέρματος.
Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες του επιλέγουμε τον ιδανικό 
συνδυασμό υλικών για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ο καθαρισμός προσώπου Pure Medi απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες όσες θέλουν να αναγάγουν τον καθαρισμό προσώπου σε μια θεραπευτική αγωγή.

Τιμή: 70 ευρώ
Διάρκεια θεραπείας: 90′

 

Καθαρισμός προσώπου Pure Total

Ο καθαρισμός προσώπου Pure Total  είναι η πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση θεραπείας και αναζωογόνησης όλων των αναγκών του δέρματος του προσώπου, των ματιών και της περιοχής του λαιμού-μπούστου..
Πρίν και μετά την εξαγωγή του σμήγματος χρησιμοποιούνται Medical Peels (όπως Mandelic, Lactic, Salicylic κ.α.) και προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας δραστικών ουσιών (όπως Vitamine C, A B, hyaluronic acid κ.α.).
Περιλαμβάνει επίσης ενυδατική και αντιγηραντική θεραπεία ματιών, λαιμού και μπούστου καθώς και εικοσάλεπτη μάλαξη προσώπου. Ο καθαρισμός Pure Total απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες όσες θέλουν μια ολοκληρωμένη περιποίηση πέρα 
από τα συνηθισμένα όρια.

Τιμη: 90 ευρώ
Διάρκεια θεραπείας: 120΄